Miesten Terveys Ei Ole Pelkkää Viiksien Kasvattamista Tutka

Pitkällä aikavälillä HJS Miesten on tarkoitus vakiinnuttaa paikkansa liiton sarjoissa. Hyvin kuvasit ongelmakentää. Juuri näin se on. Feministit sanelevat ja syyllistävät, kertovat miten miesten pitää käyttäytyä. Tämä on ongelman ydin jonka takia feminismi ei voi mitenkään aiheuttaa tasa-arvoa. Koskaan ei kuunnella miestä, mitä mies haluaa vaan pelkätään sitä mitä nainen haluaa. Feminismi on sosiaalista terrorismia ihmisyyttä vastaan. Tästä maksetaan vielä iso hinta mielenterveydessä ja certains jo maksettu. Turha edes kysyä miksi miehet tekevät 90 % itsemurhista. Kukaan ei välitä heistä. Kaikki aviolittolait ja seksuaalista väkivaltaa koskevat lait ovat tehty naisen eduksi ja miestä vastaan, näin kärjistetysti sanottuna. Miehen seksuaalisuus nähdään yleisesti pahana kuten koko mieskin.
‘Lyö vetoa, että Yhdysvalloissa ei ole enää viittä miesten terveyskeskusta’, sanoo tony lanzillo uuden jersey-instituutin miesten kysymyksistä, lobbausjärjestöstä. ‘Haluamme tuoda miesten terveyttä hallitsijoille, liike-elämälle, korkeakouluille ja politiikalle johtajille ja luoda näin enemmän miesten terveyskeskuksia, jotka paremmin huolehtivat koko miehestä’.miesten sukat koko 48
Kun teet ostoksia Cellbes-verkkokaupassamme, voit ostaa sekä tyylipuhtaita että miellyttäviä ja ennen kaikkea edullisia tuotteita. Meidän miesten sukkamme on valmistettu puuvillan ja polyesterin sekoitteesta ja ne ovat todella kulutusta kestäviä. Hillittyjen värien lisäksi sukissamme on hienoja kuvioita. Jos haet tiettyä väriä, voit suodattaa hakutuloksen värin mukaan. Sukissa on standardipituus ja resori, jonka ansiosta ne pysyvät paikallaan eivätkä niiden varret valu alas. Miesten sukkien lisäksi voit myös ostaa miellyttäviä miesten alushousuja eri malleissa ja väreissä. Myös niitä voidaan ostaa useamman kappaleen pakkauksissa.
Miehen kyky verkostoitua certains usein heikompi kuin naisen ja avioerossa lapsetkin jäävät usein äidille, joten miehet elävät naisia useammin yksin. Yksinäisyys on kuitenkin myrkkyä terveydelle. Yksinäinen kokevat elämänsä usein onnettomaksi, ja yksinäisyys murentaa itsetuntoa. Yksin asuvat miehet käyttävät eniten alkoholia, ja yksinasujilla on enemmän masennus- ja ahdistusoireita kuin yhdessä asuvilla.
Amerikkalaisten tiedemiesten mukaan C- ja E-vitamiineilla sekä Beta- karoteenin saannilla on selvä yhteys sydän- ja verisuonitautien, syövän ja diabeteksen syntyyn. Lisäksi juuri näiden vitamiinien yhdessä uskotaan suojaavan ihoa ikääntymisen ja auringonvalon haitallisilta vaikutuksilta Tutkimusten mukaan sydän ja verisuonitautien määrää voidaan alentaa 41 %: lla, kun E-vitamiinin päivittäistä annosta lisätään 100-200 milligrammaan. Foolihapon lisämäärät alentaisivat samojen tutkimusten mukaan sydänsairauksia miehillä 60 % ja naisilla jopa 80 %. Sydäninfarktien määrän se laskisi puoleen.

Advertisements