Titan Gel for Dummies

Tiesitkö, että eturauhassyöpä on miesten yleisin syöpä Kotimaassa? Näillä sivuilla saat lisää tietoa miesten terveydestä ja LUTS: ta (Lower Urinary Tract Symptoms – alempien virtsateiden oireet). paras vitamiineja miesten ovat check it out orgaanisia yhdisteitä, joissa erityistä ja erittäin tärkeitä tehtäviä elin edustajien vahva puoli. – Tämä osoitti, että HPV-tulehdus on yhtä yleinen miesten suun limakalvoilla kuin aikaisemmin raportoimassamme tutkimuksessa heidän puolisoillaan.
On siis Movember-kuukausi (moustache + November), jota ennen kutsuttiin Novemberiksi, eli marraskuuksi. Nyt se certains omistettu viiksien kasvatukselle ja miesten terveyden, erityisesti eturauhassyövän asialle; varainkeruuseen ja tiedottamiseen. Olen peniksenkasvatus.eu päättänyt lahjoittaa ylähuuleni 30 päivän ajaksi pyrkimyksessäni muuttamaan miesten terveyden kasvoja. Viikseni tulevat herättämään keskustelua ja varmasti myös naurattavat mutta tarkoitus on hyvä; tietoisuutta ja varoja miesten syöpäsairauksien hyväksi.miesten sukat novita
Kiminkisen mukaan terveysongelmista kärsivien miesten kohdalla korjataan nyt sitä satoa, joka syntyi sota-aikana ja sitä seuraavina vuosina. Pojilta puuttui samastumiskohteita, kun isät olivat rintamalla. Monet miehet jäivät sille tielleen tai tulivat muuttuneina takaisin. Perheet olivat suuria, kaikesta oli puutetta, ja kun syliä oli vähän jaettavana, pojat saivat sitä yleensä vähiten.
Seitsemän kuvataideopiskelijan näyttelyn tarkoituksena on herättää ajatuksia ja keskustelua miesten terveydestä ja siihen vaikuttavista tekijöistä, sekä kerätä varoja lahjoituksin ja luovuttamalla osa teosten myyntituloista hyväntekeväisyyteen. Miesten ruokavalio on muuttunut ahkeran treenaamisen ja tavoitteellisen harjoittelun vuoksi varsin rajoittuneeksi. Tavallinen ruoka korvataan proteiinipatukoilla ja -pirtelöillä, joilla treenaajat pyrkivät maksimoimaan treeninsä hyödyt.
Harva mies kiinnittää huomiota sukkiinsa, mutta se joka kiinnittää myös huomataan. Useat miehet käyttävät vain lahjaksi saamiaan sukkiaan eivätkä kiinnitä paljoa huomiota mitkä sukat aamulla jalkaan laittaa. Sukkia on kuitenkin eri vahvuuksilla ja väreissä eri käyttötarkoituksiin. Vahvat sukat antavat tukea ja estävät hiertymiä urheilemisessa, kun taas ohuet sukat näyttävät hyvältä puvun kanssa. Sukkien väri kannattaa yleensä valita kenkien tai housujen värin mukaiseksi, mutta tyylitietoinen mies osaa myös yhdistää värikkäät sukat muiden asusteidensa kanssa saman sävyisiksi. Valikoimastamme löydät esimerkiksi laadukkaat ruotsalaisen Topecon miesten sukat, jotka kestävät käytössä pitkään. Unohda halpamallit ja osta kerralla sukat jotka kestää.

Advertisements